Mandfolk på MTB

NÅR LIVVIDDE, ALDER OG GREJ IKKE ER EN HINDRING
Nyt motionsfællesskab: ”Mandfolk på MTB” kommer til Solbjerg.

Fylder du godt i landskabet og kan du lide at spise dig mæt hver aften? Har du en cykelhjelm, en nogenlunde velfungerende mountainbike eller et ønske om at prøve en? Og ja – er du en mand! Så skal du tjekke Solbjerg IF’s nye tiltag ud. Hos ”Mandfolk på MTB” er det nemlig det sociale og fællesskabet, der er i centrum og absolut ikke, hvem der ser bedst ud i tætsiddende cykeltøj eller hvem der kører hurtigst eller længst.

MTB for den ”almindelige Hr. Danmark”
Hos Mandfolk på MTB i Solbjerg IF MTB, går man målrettet efter at få flere helt almindelige mænd op af sofaen og ud i naturen og nyde fællesskabet sammen med en masse gode mennesker:

”Vi starter det her op, fordi vi tror der sidder folk rundt omkring, som har et ønske om at få noget motion. Men det kan være svært at have mod eller lyst til at motionere sammen med en gruppe, som er i god form og kører hurtigt, langt og teknisk”, siger Jesper og Michael, der er to af medstifterne af mandfolke-fællesskabet.

”Ingen har lyst til at være den, der kommer halsende efter resten af gruppen og alle får mest ud af motion med andre på cirka samme niveau. Derfor er der ingen mål på hvor hurtigt vi skal køre, bare vi har det sjovt sammen.”

FLERE SKAL ’BEVÆGE SIG FOR LIVET’
Initiativet er skabt i et samarbejde mellem Solbjerg IF MTB og Bevæg dig for livet – Cykling, som i disse år arbejder intenst for at styrke klubberne med henblik på at få flere danskere op på cyklen og ud i naturen:

”Mountainbike er rigtig godt, hvis man vil i gang med at motionere, men bærer rundt på nogle ekstra kilo. Det er nemt at gå til og perfekt, hvis du vil undgå overbelastninger. Vi arbejder målrettet på at få flere danskere til at være aktive og skabe nogle gode fællesskaber blandt mennesker, og med ”Mandfolk på MTB” her i Solbjerg, kommer vi et skridt tættere på det mål”, siger Martin Wang Hjørngaard, der er Udviklingskonsulent hos Danmarks Cykle Union og arbejder i projektet Bevæg dig for Livet - Cykling.

Tilmeld dig Mandfolk på MTB i Solbjerg IF MTB

Følg med i vores facebook gruppe hvor alle træninger bliver lagt op som begivenheder.
Mandfolk på MTB - Solbjerg IF MTB facebook gruppe

Vi træner på følgende tidspunkter med de forskellige hold:
Mandfolk på MTB kører onsdag kl. 19:00 – 20:00 måske senere hvis det bare er maks hyggelig i sommer halvåret og hver anden weekend hen over vinteren mens det er lyst.

Vil du vide mere om turene ved Solbjerg, så er du velkommen til at kontakte Jesper Sørensen , tlf. 2660 9168 eller Michael Møller, tlf. 5184 3656
Kom frisk og tilmeld dig, der er plads til alle, både folk der aldrig har kørt MTB før, eller hvis du bare ønsker at cykle i noget fedt tøj er du velkommen.

Vi har også en officiel facebook side som jeg vil anbefale at følge. Her vil der kommer nyheder, videoer og andre offentlige ting som vi gerne vil reklamere med.
Link: Solbjerg IF MTB Facebook side

Bevæg dig for livet - Cykling er et resultat af Bevæg dig for livet-visionen mellem DIF, DGI, TrygFonden og Nordea-fonden. Ønsket er at udbrede vores passion for cykling, så endnu flere kan opleve glæden ved at være en del af cykelsporten, cykelmiljøet, klub- og foreningslivet. Og det vil vi gøre sammen med foreninger og udøvere.