Voksen MTB

Velkommen til Voksen MTB

I Solbjerg IF MTB har vi 3 motionshold for voksne. Vi har et Motion 1 hvor det er øvede MTB ryttere, og folk med en rimelig grundform. Derudover har vi et Motion 2 hold, hvor MTB rytteren er lettere øvet, og måske kun har kørt et år eller to. Så har vi et Motion 3 hold hvor det er nybegyndere på MTB, både folk der aldrig har kørt MTB, eller folk der har kørt MTB tidligere, men ikke har nogen form, og gerne vil igang med at opbygge sin form igen.

Alle hold i Solbjerg IF MTB er motionshold. Det handler ikke om at sætte rekorder eller kører om kap, det handler om at vi alle skal have det hyggeligt og kører en masse fede MTB spor, mens man måske også får prøvet et par grænser af i ny og næ.

I april 2019 starter der et Kvinde MTB hold op, som kun er for kvinder. Det er ikke et hold for tøsedrenge ;-) eller noget KUN Kvinder. Det vil der kommer meget mere info ud omkring.

Tilmelding til et af vores voksen MTB hold, kvinde holdet starter først i løbet af april

Motion 1 og 2

Motion 1 som er det hold der kører længst og er ryttere med mellem god form og opefter. Motion 2 er holdet hvor form og niveau ligger lige under motion 1, Motion 1 og 2 Vil tit have træning sammen, men medforskellige længder

Motion 3

Motion 3 er et nybegynder hold, hvor alt træning starter fra Basic og turene ikke handler om at kører mange km, men om at få teknikken på plads samtidig med at man også kommer til at kører ture.

Torsdags Tøser

I april 2019 starter der et Kvinde MTB hold op som kommer til at hedde "Torsdags Tøser, som kun er for kvinder. Det er ikke et hold for tøsedrenge ;-) KUN Kvinder. Det vil der kommer meget mere info ud omkring hold start.

Harzen Tur

Harzen tur i uge 36 2019 - Vi tager afsted onsdag d. 4 september og er hjemme igen søndag aften d. 8 september

Instruktører

Her finder du vores seje instruktører for voksen holdene. De fortjener en kæmpe respekt for det arbejde de ligger i den sejeste klub i DK ;-)

Følg med i vores facebook gruppe hvor alle træninger bliver lagt op som begivenheder.
Solbjerg IF MTB & Cykelklub facebook gruppe

Vi træner på følgende tidspunkter med de forskellige hold:
Motion 1 og 2 kører Tirsdag kl. 17:30 – 20:00
Motion 1 og 2 kører onsdagsrulleren kl. 19:00 – 21:30
Motion 3 kører onsdag kl. 19:00 – 21:00 i sommer halvåret og hver anden weekend hen over vinteren mens det er lyst.

I er meget velkommen til at tage fat i mig hvis i har spørgsmål.
Kom frisk og tilmeld dig, der er plads til alle, både folk der aldrig har kørt MTB før, eller hvis du bare ønsker at cykle i noget fedt tøj er du velkommen.

Vi har også en officiel facbook side som jeg vil anbefale at følge. Her vil der kommer nyheder, videoer og andre offentlige ting som vi gerne vil reklamere med.
Link: Solbjerg IF MTB Facebook side

Hvis du ønsker at tilmelde dig holdet så tryk på nedenstående link: