Tjekkiet tur 2020

Dato: d. 2 september til d. 6 september 2020

Tag til Tjekkiet med Solbjerg IF MTB i den skønne natur med fede MTB oplevelser, som Tjekkiet kan tilbyde. Tjekkiet er for alle som elsker MTB sporten og ejer en hæderlig MTB der kan klare terrænet. 

Pod Smrkem er et område i Tjekkiet, der er beliggende lige op ad grænsen til Polen. Området er kendt for de 80 kilometer lange singletracks, der er bygget af professionelle, samts dets mange naturlige skovstier og smukke udsigtspunkter som "Smrkem", der er det højeste punkt i området.

Området er generelt fyldt med lange nedkørsler, rock gardens og masser af flow spor. Til turen har vi lavet en god kombination af de bedste spor, så du kommer både til at cykle på singletracks og naturlige stier. Og så kommer du selvfølgelig også til at opleve alle de smukke udsigtspunkter. 

Alle kan deltage på turen - uanset MTB evner og erfaring.

Du bliver indlogeret på hotel i Świeradów-Zdrój i Polen, men vi kommer primært til at køre i Tjekkiet. Morgenmad og aftensmad torsdag til søndag er inkluderet.

Pris
Prisen er 2599kr pr. næse for hotel, inklusiv morgenbuffet og aftenbuffet.

Transport
Udgifter til transport kommer ved siden af, men det finder vi ud af når vi ved hvem der skal med. Der vil selvfølgelig være samkørsel.

Danske guider
Hos MTB Travels er det store mål, at give vores gæster den bedste oplevelse uanset deres niveau.

Specifikationer om turen

Turene i Tjekkiet er mellem 45-60 kilometer i bjergene. De længere ture kører igennem en lokal by, hvor det er muligt at nyde en frokost. Alle turene er hjemmelavet og samtidig er ruterne også fyldt med en masse singletracks.

Turene bringer dig rundt omkring i de mest cykelvenlige dele af Harzen med massere af bjerge, bikeparks samt nogle rigtige fede singletracks og seje opkørsler.

Program
Et typisk program starter torsdag kl 10 og slutter igen søndag efter morgenmaden. Det betyder 3 hele dage, hvor vi kører 45-60 km. Morgenmad serveres fra kl. 7-9 og aftensmad kl 18.30. Turene starter 9.30-10 og slutter typisk igen mellem 15-17.

Tilmelding
Tilmelding kommer i januar/februar 2020

OBS: 
Dette er en tur for Solbjerg IF MTB, så hvis man skal med kræver det at man er medlem af Solbjerg IF MTB

Tilmelding til Tjekkiet