Slettestrand tur 2022

Dato: d. 9 september til d. 11 september 2022

I 2022 går klubturen ikke til Harzen. Vi har i år prøvet at kigget lidt i DK og hvilket område der både kan give os noget fedt MTB, et fedt sted og en masse social hygge.

Så i uge 36 går turen til Slettestrand, hvor vi har booket 30 pladser, så vi er sikre på der var plads til os. Det bliver top fedt og top hyggeligt. Vi har lejet 2 feriehuse og en stor lejlighed.

De har en mega lækker restaurant, hvor prisen for turen er inkl. Alt mad både morgen, middag og aftensmad.

For at lave noget andet, har vi også booket teknik træning for alle der er med på turen, hvor MTB-instruktører fra Slettestrand laver kursus for os lørdag formiddag og lørdag eftermiddag. Tekniktræningen er også med i prisen.

Da det er i DK, skal man ikke bruge to dage på transport i begge retninger, så derfor tager vi først afsted fra Solbjerg fredag morgen, så man behøver kun at tage en fridag fra jobbet.

Pris inkl. Alt er 2000kr
Med i prisen er også at vi køber fælles snaks, øl, vin eller hvad der nu er behov for.

Ca. program

Fredag d. 9. september:

Kl. 8-9 afgang fra Solbjerg

Kl. 10-11 ankomst til Slettestrand

Kl. 12-13 afgang på en fredags tur i skoven hvor vi deler op i holdene som vi normalt kører med.

Kl. 16-18 social hygge, med lidt øl, snaks eller badning i svømmehallen med sauna

Kl. 18- aftensmad og fri hygge hele aftenen

Lørdag d. 10. september:

Kl. 8-9 morgenmad

Kl. 9.30-12 Teknik træning for første hold, Det hold der ikke har teknik, kører i skoven

Kl. 12-13 middagsmad

Kl. 13-15.30 Tekniktræning for hold to og det andet hold kører i skoven og øver sig på teknikken som man har lært

Kl. 18- aftensmad og fri hygge hele aftenen

Søndag d. 11. september:

Kl. 8-9 morgenmad

Kl. 9.30- 13 Søndagstur i skoven i de hold man kører med normalt

Kl. 13-14 tak for denne gang

Håber i synes det er fedt at prøve noget andet end Harzen, det vigtigste er jo helt klart hygge kombineret med MTB

Tilmelding er senes d. 10 april 2022

OBS:
Dette er en tur for Solbjerg IF MTB, så hvis man skal med kræver det at man er medlem af Solbjerg IF MTB

Tilmelding til Slettestrand tur 2022

Spørgsmål & Svar

1. Hvem kører dernede?
    Da turen i år forbliver i DK laver vi ikke fælles kørsel, men vi opfordre til at man selv samler sig i bilerne.
  2. Hvornår skal vi afsted?
    Vi tager afsted fredag morgen.
  3. Hvornår kommer vi hjem?
    Vi cykler deroppe fredag-lørdag og søndag, og så vil jeg ligge op til at vi kører hjem fra Slettestrand når vi er færdige med cykelturen søndag og lige har været i bad. Så er vi ca. I Solbjerg igen omkring 15-16 søndag eftermiddag.
  4. Hvem skal sove sammen.
    Vi laver et turmøde efter sommerferien hvor vi får aftalt sammen hvem der sover med hvem. Alle andre sover på 2-4 mandsværelser som vi fordeler på mødet.
  5. Hvem styre turen i Slettestrand?
    På turene i Slettestrand har vi en instruktør med fra hvert hold der agere turleder på cykelturene ude på sporene.
  6. Hvem kører på hold sammen.
    Vi deler som udgangspunkt op i de hold man normalt kører på. Et Mandfolke hold og Et sporhunde hold med hver deres turleder og et Motion 1 hold med deres turleder. Det skal nok bliver super duper og alle kan være med.