Harzen 2019

Dato: d. 4 september til d. 8 september 2019

Tag til Harzen med Solbjerg IF MTB i den skønne natur med fede MTB oplevelser, som Harzen kan tilbyde. Harzen er for alle som elsker MTB sporten og ejer en hæderlig MTB der kan klare terrænet. Harzen byder på fede singletracks samt opkørsler.

Pris
Prisen er 2500kr pr. næse for hotel, inklusiv morgenbuffet og aftenbuffet. Endvidere er alle MTB Harzen’s MTB-faciliteter inkluderet i prisen så som cykelvask og cykelopbevaring samt danske guide(r) i 4 dage.

Transport
Udgifter til transport kommer ved siden af, men det finder vi ud af når vi ved hvem der skal med. Der vil selvfølgelig være samkørsel.

Danske guider
Hos MTB Harzen er det store mål, at give vores gæster den bedste oplevelse uanset deres niveau.

Specifikationer om turen

Turene i Harzen er mellem 20-70 kilometer i bjergene. De længere ture kører igennem en lokal by, hvor det er muligt at nyde en frokost. Alle turene er hjemmelavet og samtidig er ruterne også fyldt med en masse singletracks, hvor de offentlige MTB ruter i Harzen primært er grusveje.

Turene bringer dig rundt omkring i de mest cykelvenlige dele af Harzen med massere af bjerge, bikeparks samt nogle rigtige fede singletracks og seje opkørsler.

Program
Et typisk program starter torsdag kl 10 og slutter igen søndag kl 12. Det betyder 2 halve dage på cyklen og 2 hele dage, hvor vi kører 40-70 km. Morgenmad serveres fra kl. 7-9 og aftensmad kl 18.30. Turene starter 9.30-10 og slutter typisk igen mellem 15-17.

Tilmelding
Der er bindende tilmelding, hvor man betaler et depositum inden 31 marts, og resten af turen skal betales senest d. 31 juli 2019.

OBS: 
Dette er en tur for Solbjerg IF MTB, så hvis man skal med kræver det at man er medlem af Solbjerg IF MTB

Tilmelding til Harzen 2019 sker ved at betale depositum inden 31 marts 2019