Harzen tur 2021

Dato: d. 8 september til d. 12 september 2021

Tag til Harzen med Solbjerg IF MTB i den skønne natur med fede MTB oplevelser, som Harzen kan tilbyde. Harzen er for alle som elsker MTB sporten og ejer en hæderlig MTB der kan klare terrænet. 

Turen går til den smukt beliggende by Altenau i det nordlige Harzen. Altenau er en lille, lavtliggende by i området, der emmer af tysk hygge, og som primært lever af turister.

Vi kører fra Solbjerg onsdag eftermiddag kører til Altenau hotel. Torsdag til søndag vil der være 4 dage med aktiviteter. Vi cykler området tyndt i de mest smukke naturområder i Harzen. Vi starter med udgangspunkt fra hotellet på de guidede ture kl. 9.30 og er hjemme igen mellem kl. 15.00-17.00. På cykelturene spiser vi frokost på ét af vores Bikestops, som i forvejen er planlagt på ruterne på heldagsturene fredag og lørdag. Heldagsturene er 50-70km.

Alle kan deltage på turen - uanset MTB evner og erfaring.

Vi satser og håber på at få lavet et hold i Harzen hvor sporhundende har deres egen guide, så de kører i deres eget tempo. Så komfrisk sporhunde i skal da med derned ;-) Så er der også rig mulighed for at hygge efter turene med øl og det hele ;-)

Morgenmad og aftensmad torsdag til søndag er inkluderet.

Pris
Prisen er 2599kr pr. næse for hotel, inklusiv morgenbuffet og aftenbuffet.

Transport
Udgifter til transport kommer ved siden af, men det finder vi ud af når vi ved hvem der skal med. Der vil selvfølgelig være samkørsel.

Danske guider
Hos MTB Travels er det store mål, at give vores gæster den bedste oplevelse uanset deres niveau.

Specifikationer om turen

Turene i Harzen er mellem 40-60 kilometer i bjergene alt efter niveau. De længere ture kører igennem en lokal by, hvor det er muligt at nyde en frokost. Alle turene er hjemmelavet og samtidig er ruterne også fyldt med en masse singletracks.

Turene bringer dig rundt omkring i de mest cykelvenlige dele af Harzen med massere af bjerge, bikeparks samt nogle rigtige fede singletracks og seje opkørsler.

Program
Et typisk program starter torsdag kl 10 og slutter igen søndag efter morgenmaden. Det betyder 3 hele dage, hvor vi kører 45-60 km. Morgenmad serveres fra kl. 7-9 og aftensmad kl 18.30. Turene starter 9.30-10 og slutter typisk igen mellem 15-17.

Tilmelding
Tilmelding for depositum er senes d. 1 maj 2021

OBS: 
Dette er en tur for Solbjerg IF MTB, så hvis man skal med kræver det at man er medlem af Solbjerg IF MTB

Tilmelding til Harzen 2021