Om KidsLiga

Hvad er KidsLiga MTB LØB

Solbjerg IF MTB er for nogle år siden gået sammen med 7 andre MTB klubber i Midtjylland, hvor vi har lavet en MTB løb serie, så vi i Midtjylland kan tilbyde børn at komme til cykelløb, hvor det kun er børn der stiller til start.

Det er meningen at alle børn skal kunne deltage, både nye, erfarne og øvede børne MTB ryttere. Vi mener at det er rigtig vigtigt at børn kommer ud og kører MTB, lige som når man går til fodbold så spiller man også fodbold kampe.

Som sagt er vi 8 klubber der er gået sammen, og vi holder til sammen 8 løb fordelt over hele sommeren. Vi gør meget ud af at hygge til alle de løb, hvor der plejer at være gratis kage og juice til alle børn efter løbet, der er 8-10 lodtræningspræmier til alle der har kørt løb, og selvfølgelig medaljer i alle klasserne til både piger og drenge. Det er super hyggeligt, og vi prøver at lave en fest for alle børne.

Udover løb henover sommeren, er vi 4 klubber der også har gået sammen og lavet en vintercup, hvor vi har afholdt 4 løb hen over en vinter for at holde momentum og hygge med kage og varm kakao til alle løbene, hvor Solbjerg også er en del af de 4 klubber.

Hvis et KidsLiga løb ramler sammen med en træning, vil der ikke være træning, da vi prioritere KidsLiga løbet og alle trænerne er med alle løbene.

Der er mulighed for at deltage helt ned til 5 år, hvor der er mulighed for at en forældre kan cykle med rundt med de små i den mindste klasse, så alle kan deltage. Hvis man cykler/løber rundt som forældre er det vigtigt at holde sige inde i siden så hurtigere børn kan overhale. 😉

Til KidsLiga løb er det nødvendigt at forældre tager med og kører med deres børn og cykler, da trænerne ikke har mulighed for at have lige så mange cykler med som der kan være børn i en bilen. Så derfor er det nødvendigt, at hvis ens barn skal til cykelløb, skal forældre selv kører.

Forældre skal selv betale for tilmelding til cykelløbene, et enkelt løb koster 90kr hvis man tilmelder online og 120kr hvis man tilmelder sig på dagen til løbet.

Link til KidsLiga Facebook siden: