Solbjerg IF MTB - Team Tøj

Link til bestillingsark af Craft Teamtøj HER

Vi har de seneste sæsoner kørt med klubtøj af mærket Marchello Bergamo. Denne sæson valgt at skifte producenten ud med Craft som også leverer tøj i meget høj kvalitet.

Tøjet kommer til at ligne det gamle med nogle meget få forskelle. Den helt store forskel er at vi nu kan få baggy shorts. Det er dermed nu muligt at komme en tur i skoven i klubfarver uden at det er tætsiddende.

Vi har bestillinger 2 gange om året, en gang om foråret og en gang om efteråret. Vi har desværre ingen priser på tøjet endnu, vi kan kun sige at det bliver billigere end de tidligere sæsoner. Kvaliteten på Crafts tøj er meget høj. Det holder til det slid som en muddertur i skoven kan byde. Farver og tryk er også af høj kvalitet, det ryger ikke af i vask.

Klik på billederne herunder for at se tøjet. Vi opdatere siden her når vi har flere infomationer.

Se tøjet på nedenstående Link:

Dame Teamtøj

Herre Teamtøj