Tilbud til dig i vinterperioden

🚴‍♀️🌨️ Vintertræning med Solbjerg IF MTB og Gymnastik! 🌨️🚴‍♂️

🌑 Nyhedsflash: Udenfor er det både mørkt og koldt, og vintervejret bringer mudder med sig. Men fortvivl ikke!

🔥 Her er den gode nyhed: Hold formen ved lige med Solbjerg IF MTB og gymnastik. "Mudder og Stiletter" byder velkommen i gymnastiksalen for at sikre, at din krop er klar til pump, burms og utallige timer i sadlen, når foråret vender tilbage!

🕕 Træningstider: Hver torsdag kl. 18.00, med start allerede d. 30. november.

👩‍🏫 Instruktører: Mød de energiske Gitte og Simone! Gitte, en tidligere crossfit-instruktør, og Simone, en dygtig fysioterapeut, vil guide jer gennem en kombination af styrketræning, cirkeltræning og yoga.

🚵‍♂️ MTB Ture: Sæt kryds i kalenderen for disse MTB-udflugter:

10. december kl. 10: Søndagstur på MTB
31. december kl. 10: Fælles nytårstur
21. januar kl. 10: Søndagstur på MTB

📍 Sted: Styrketræningen foregår i Solbjerg Skolens gymnastiksal.

👥 Deltagere: Alle voksne, der ønsker at holde kroppen i gang i vinterperioden.

💸 Pris?

Medlem af Solbjerg IF MTB: Gratis!
Medlem af en anden afdeling i Solbjerg IF: Et klip (30 kr.)
Ikke medlem? Bare kom forbi, så finder vi ud af det sammen.

🏋️‍♂️🚴‍♀️ Gør vinteren aktiv med #vinterstyrke! Glem #kongvinter og #ingen-slattenarm. Vi ses i gymnastiksalen og på stierne! 💪

Er du i tvivl?

Ring til vores instruktør

Gitte Karlson
Instruktør

Tilmelding

Skal du tilmelde dig til Solbjerg IF MTB's voksenhold kan du gøre det lige her: Voksen tilmelding

Du kan også gøre brug af gymnastik's klippekort ordning. Den finder du her: Klippekort

Vil du gerne prøve et par gange om det er noget for dig, så møder du bare op i gymnastiksalen.