Harzen tur 2023

Dato: d. 7 september til d. 10 september 2023

Tag til Harzen med Solbjerg IF MTB i den skønne natur med fede MTB oplevelser, som Harzen kan tilbyde. Harzen er for alle som elsker MTB sporten og ejer en hæderlig MTB der kan klare terrænet. Harzen byder på fede singletracks samt opkørsler.

Pris
Prisen er 3000kr pr. næse for hotel, inklusiv morgenbuffet og aftenbuffet. Endvidere er alle MTB Harzen’s MTB-faciliteter inkluderet i prisen så som cykelvask og cykelopbevaring samt danske guide(r) i 4 dage.

Transport
Udgifter til transport kommer ved siden af.

Danske guider
I år får vi fornøjelsen af Frederik som vil guide hold 1 samt Morten Odgaard som tager hold 2.

Tilmelding til Harzen tur 2023

Specifikationer om turen

Turene i Harzen er mellem 20-70 kilometer i bjergene. De længere ture kører igennem en lokal by, hvor vi nyde en frokost for egen regning (ca, 20 euro). Alle turene er hjemmelavet og samtidig er ruterne også fyldt med en masse singletracks, hvor de offentlige MTB ruter i Harzen primært er grusveje.

Der er mulighed for at leje enden alm, MTB eller E-MTB hos Mtb-Travels igennem følgende link.

Er man i tvivl om man bør leje en E-Bike anbefales det at snakke med jeres instruktører.

https://mtbtravels.dk/lej-udstyr/

Turene bringer dig rundt omkring i de mest cykelvenlige dele af Harzen med massere af bjerge, bikeparks samt nogle rigtige fede singletracks og seje opkørsler.

Program
Et typisk program starter torsdag kl 13 og slutter igen søndag kl 12. Det betyder 2 halve dage på cyklen og 2 hele dage, hvor vi kører 40-70 km. Morgenmad serveres fra kl. 7-9 og aftensmad kl 18.30. Turene starter 9.30-10 og slutter typisk igen mellem 15-17.


Tilmelding
Der er bindende tilmelding, hvor man betaler et depositum inden 19, maj, og resten af turen skal betales senest d. 31 juli 2023.

OBS: 
Dette er en tur for Solbjerg IF MTB, så hvis man skal med kræver det at man er tilmeldt Solbjerg IF MTB