Så kører vi igen!

Disse hold er i gang:

Forsamlingsloftet gør at vi kan komme til at splitte holdene op hvis deltagerantallet overskrider 10. Det er derfor vigtigt at du tilmelder dig aktiviteten på facebook, så vi kan se hvem der deltager.

B&U MTB holder lukket i december, og åbner først når forsamlingsloftet kommer op til 50 igen.

Til den tid gælder vores sædvanlige regler:

Mini-MTB
Der må maks. deltage 1 forældre pr. barn. Der vil ikke blive uddelt kiks, eller andet godt. Ligeledes vil der heller ikke være frugt til at slutte af med. Det er vigtigt at i husker at have vand med i en drikkedunk monteret på jeres barns cykel.

Øvrige børn
Det er ikke tilladt for forældre at deltage. Børnene afleveres og afhentes på Solbjerg bikepark, med mindre andet er oplyst. Husk i øvrigt drikkedunk med vand på cyklen. Der vil ikke være frugt eller andet til afslutning.

Relevante links

YO

Ønsker du at deltage på et hold nu, gælder følgende:

1. Der skal holdes en afstand på min. 1 meter mellem deltagere. Dette har hvert medlem medansvar for bliver overholdt.
  2. Vi skal begrænse tiden vi er sammen, derfor må du tidligst møde op 10 minutter før. Vi kører præcis på aktivitetens afgangstid og vil ikke have mulighed for at stoppe for snøfler, romkugler eller lign. Desuden skal du køre direkte hjem/afhentes så snart turen er færdig, dvs. der ikke er mulighed for øl/vand, snacks, frugt eller hyggesnak.
  3. Du skal være frisk for alle sygdomssymptomer, selv mindre gener som sløj, ondt i hovedet, ondt i maven, muskel- og ledsmerter, snue m.m. Man kommer først til MTB igen når man har værest symptomfri i 48 timer. Desuden må du ikke tilhøre en højrisikogruppe.
  4. På transportstykker til spor skal der køres på én række med lidt større afstand. Ved stop fastholdes denne afstand. Der vil blive droslet ned for højintensitet træning. På strækninger hvor pulsen kommer op skal afstanden mellem deltagere øges.
  5. Du skal medbringe dit eget udstyr (slange, dækjern og pumpe), ligesom instruktører ikke kan hjælpe med reparation af cykel. (Gælder naturligvis ikke for børnehold)
  6. Instruktørerne har mulighed for at afvise medlemmer eller flytte medlemmer til andre hold/grupper. Instruktørernes instruktioner skal respekteres.

Overholdes ovenstående ikke, kan det medføre bødestraf jfr. Lov om midlertidige foranstaltninger.

Hold øje med facebook grupperne for ture! Vi ses på sporet!

Bestyrelsen i Solbjerg IF MTB