Børne MTB

Lidt om børnehold

Solbjerg IF MTB har fokus på at fremme børnenes og de unges færdigheder på mountainbike og lyst til at køre. Derudover er formålet at give børn, unge og voksne en motionsform i naturen, da vores klubhus er under åben himmel i skoven og naturen. Og mountainbike er noget, vi kører sammen.

Man kan blive våd eller beskidt, da skoven ofte er mudret. Det er også de færreste, der helt undgår at få en lille skramme en gang imellem.
Far eller mor er velkomne til at køre med, hvis de har lyst, og vi kan altid bruge frivillige hjælpetrænere.
Vi vil som udgangspunkt altid slutte træningen af med at hygge, evt. spise et stykke kage og fortælle røverhistorier fra dagens træning.

Tilmelding til børnehold i alderen fra 6år og op eller fra det år man starter i 0 klasse.

Instruktører B & U

Her finder du vores seje instruktører for Børn og ungdomsholdene. De fortjener en kæmpe respekt for det arbejde de ligger i den sejeste klub i DK ;-)

Cykel og udstyr

Al træning i Solbjerg IF MTB - Børne foregår med cykelhjelm, også forældre hvis de kører med.
Børnene skal have praktisk tøj på, der tåler vand og mudder og som svarer til vejret.
Da vi cykler mange sammen,  er det også vigtigt, at udstyret er i orden, da der er mange, der skal stå og vente, hvis cyklen ikke fungerer. Børn kan deltage på en mountainbike, dvs. der skal være håndbremser, gear og brede dæk med knopper på. Cyklen skal passe i størrelsen og i øvrigt være i orden, dvs. gear og bremser skal fungere og kæden skal være smurt.

Ture og sociale arrangementer

Vi kommer som udgangspunkt til en gang i måneden at lave en fælles tur hvor vi mødes i en lidt større skov, og cykle ture, eller mødes med andre Børne MTB klubber i Østjylland for at hygge og have det sjovt.

Husk:

Anbefalinger

Sociale medier

Følg med i vores Facebook gruppe på nedenstående link.:
Solbjerg IF MTB - Børn Facebookgruppe
På denne facebook gruppe vil alle træninger blive slået op i begivenheder.

Vi har også en officiel facbook side som jeg vil anbefale at følge. Her vil der kommer nyheder, videoer og andre offentlige ting som vi gerne vil reklamere med, se nedenstående link.:
Solbjerg IF MTB Facebook side